Autor: | 23. mája 2019|4 komentáre

Autor fotografie:

4 komentáre

  1. Drahoš 24. mája 2019 o 09:47

    Peter, trochu mi tam chýba hĺbka, plastickosť a ostrosť, ale to nás asi len Palo „pokazil“ tou svojou Rozetou 🙂 Podľa mňa je to slušná fotka, i keď na jasných hviezdach máš vnútri tmavé bodky.

  2. kolec 24. mája 2019 o 13:17

    Je fakt, ze som skusal mierne upravit petrov obrazok (s jeho dovolenim) a mal som trosku inu finalnu prestavu. Ale velmi si cenim Petrovu snahu ist vlasnou cestou .
    Podla mna by bolo dobre dofotit zopar snimok , aby sa dalo „silnejsie “ upravovat,
    Inak fajn

    Kolec

  3. Matej 24. mája 2019 o 15:20

    Farebne sa mi Petrove poňatie tradične páči. Čo sa detailov týka, zrejme to nie je úplne najšťastnejší objekt. Zdá sa mi že „ostrých“ detailov je tam pomenej. Ani v tomto parametri sa to s Rozetou nedá porovnávať.

  4. Peter Jurista 24. mája 2019 o 18:38

    ďakujem za komentáre,cením si každý postreh
    Čo sa týka tej ostrosti, je pravda že keby som nafotil kvalitnejšie data ( asi nebola až tak dobrá obloha) dalo by sa s ostrosťou trochu viac pohrať.Ale pri ohnisku 900 predpokladám že by to bolo možno lepšie o 10-20%? Čo nieje na druhej strane malo a isto sa pokúsim tento rok ak nezabudnem dofotiť tú centrálnu časť.
    Na mojich datach som sa pokúšal doostrovať odpredu i odzadu, vrámci mojich schopností a dopadlo to tak ako som to od-prezentoval.Popravde som tieto data koncom minulého raka zatratil a ani som nedúfal, že z nich niečo bude. Tak som osobne rád a z fotky sa teším, dačo som sa pri nej nové naučil.A taktiež som rád že, ste mi ju okomentovali. Však ma poznáte“ ja nikdy nedám fotku na prvý krát“ 🙂

Napíšte autorovi: