Tu je sú dva postupy. Prvý aplikujem na L-ko, druhý na už poskladaný farebný obrázok aj s farbou.

Autor: | 14. novembra 2019|2 komentáre

Autor fotografie:

2 komentáre

  1. Funtomas 14. novembra 2019 o 07:41

    Ak by si čakal nejakú radu vo svojom postupe, tak je lepšie poslať vyexportovaný proces ako súbor a nie fotku obrazovky. Ale už viem – klobásy – takže istí to email alebo Threema 😉 .

  2. Drahoš 14. novembra 2019 o 11:05

    Jasné, že toto nie je všetko a podľa tohto mi veľa neporadíš, ale keďže tu inú prílohu ako obrázok nedám a v prvom priblížení mám asi problém s použitými metódami resp. v postupnosti v akej ich používam, tak na to je táto informácia úplne postačujúca. Navyše sa snažím aj masky pomenovať tak aby popisovali co na nich je, aby som sa v tom sám vyznal. Ak by som tu mal možnost niekde vyzdielať súbor, dám ti sem rovno procesné ikony alebo celý projekt, ale to už sú tie moje „klobásky“, takže až takto do detailov by som verejne nič nedával. Ja mám oproti Peťovi, Robovi a aj iným výhodu v tom, že používam len pixi, kde sa zachová celá história spracovania (teda ak sa to správne používa).

    Čo sa týka toho zdieľania, vidím viac možností. Google drive na jednorázové zdieľanie, alebo mám aj možnosť vytvoriť dostatočne veľké úložisko na internete a definovať k nemu prístupové oprávnenia. Asi by sme mali niekedy hodiť reč aj na túto tému a nie len Threemu 😮

Napíšte autorovi: