Dufam, ze ma neukrizujete za prachbiednu kompoziciu a spracovanie ale lepsie som to nevedel :X Nalavo dole osvetlena prichadzajuca oblacnost od Kofoly v Rajeckej Lesnej…keby to boli aspon zlte oblaky ale biele LEDkove reflektory to cele znicili:X Vysledna fotka po stackovani bola ako keby dost bez farieb a musel som to poriadne zosaturovat atd atd. ze sa na tu fotku neda pozerat vo vacsom rozliseni..ale aspon cosi z dnesnej noci:)

Autor: | 6. decembra 2016|2 komentáre

Autor fotografie:

2 komentáre

  1. Matej 6. decembra 2016 o 22:50

    No je to trochu na divoko. Možno keby si tolko nesaturoval, ostal by farebný šum v medziach únosnosti. Kompo môže byť. Z kolkých snímok je to zložené? PS: Pozerám že ťa Karol presvedčil o Star Adventúrovi 🙂 Aký je v praxi?

    • Ondrej_Kralik 8. decembra 2016 o 10:13

      No praveze ta vysledna fotka bola ako keby bez farieb, tak som to musel poriadne saturovat aby ta aspon cosi bolo :/ Musim sa naucit robit v tom MRAW a skusit to tam. Je to zlozene s 20x50sec, ISO 1600 a f2.8 na 18mm…cez vsetky fotky prechadzali slabe cirry, ale aj tak som ma prekvapilo, ze aspon cosi tam je:)
      No zatial som tu montaz este este moznost uplne poriadne vyskusat ale zatial som spokojny, je to male, lahke a na taketo sirokouhle fotky to je idealne. Na 200mm som skusal a vyzera to, ze aspon 60sec to da v pohode.

Napíšte autorovi: