Autor: | 18. augusta 2022|9 komentárov

Autor fotografie:

9 komentárov

  1. Drahoš 18. augusta 2022 o 22:49

    Za mňa je to na jednotku. Osobne by som to ladil trochu kontrastnejšie resp. trochu tmavšie, ale inak je to super.

    • Peter_Svajda 18. augusta 2022 o 23:32

      Súhlasím s Drahošom, je to parádna fotka. Na mňa je ten stred činky moc jasný, trošku mi to pýta stiahnuť a myslím že je to M27 nie M26.

  2. Školácky preklep 😉, ďakujem opravil som.

  3. kolec 19. augusta 2022 o 16:26

    Veľmi pekná práca. Samozrejme mame každý iný vkus. Ja by som osobne sa ešte pohral s detailmi na „krídlach“ a mierne by som ubral jas. A trocha orezal , nech vynikne hmlovina.

    Palo

  4. Ďakujem za komentáre.
    Má to nejaké muchy, ale mne sa tá svetlosť obrázku páči, chcelo by to väčší priemer zrkadla pre detaily. To bude výzva pre Pala 🙂 .
    Uvidím, keď sa na to pozriem o niekoľko dní neskôr a možno to zkontrastním = ztmavím.

  5. Matej 20. augusta 2022 o 12:39

    Ťažký objekt, ktorý je podľa mňa zvládnutý výborne, hoci tiež by som trochu ubral z pozadia. Na snímke je vidno značnú technologickú „nadradenosť“ (montáž, ďalekohlad). Super Peter.

  6. Matej ďakujem.
    Bol som na malom PC a je pravda , že tam by som to poradie stiahol. Na PC čo spracovávam to mám trochu kontrastnejšie. Strašne závisí od monitora.

  7. Funtomas 23. augusta 2022 o 08:27

    Veľmi pekné – prirodzené – spracovanie. Žiadne násilnosti a prehnané efekty. Ak si nájdeš čas, tak niekedy poraď ako sa skladá RGB s úzkopásmom. Je to fakt podarené.

  8. Ahoj, ďakujem za zhodnotenie.
    Moje posledné spracovania RGB či RGB +Bicolor sú iba aplikovanie toho čo Kolec prezentoval v jeho prednáškach na posledných stretnutiach v HC. Trvalo mi trochu dlhšie kým som to pochopil ale výsledok sa dostavil. Za čo som mu vďačný :-), Samozrejme nieje problém si to nanovo ukázať na HAFe.

Napíšte autorovi: